x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic rutier îngreunat spre munte şi spre mare

Trafic rutier îngreunat spre munte şi spre mare

12 Aug 2010   •   00:00

Traficul rutier a început să se aglomereze pe DN1 Ploieşti - Braşov, în zona localităţii Comarnic, şi pe DN 22C Cernavodă-Basarabi, din cauza numărului mare de turişti care se îndreaptă spre munte sau spre litoral.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că în zona localităţii prahovene Comarnic s-a format o coloană de aproximativ patru kilometri pe sensul de urcare, începând cu kilometrul 104.
Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor care doresc să ajungă la Braşov să circule din Ploieşti pe DN1A prin Vălenii de Munte, Cheia şi Săcele.


De asemenea, traficul rutier se desfăşoară uşor îngreunat pe DN 22C Cernavodă-Basarabi, din cauza numărului mare de turişti care merg spre litoral.
Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor două rute ocolitoare, respectiv părăsirea Autostrăzii Bucureşti - Constanţa la kilometrul 105, DN 21 Drajna - Slobozia - DN 2A Slobozia - Hârşova - Constanţa sau la kilometrul 144, DN 3B Feteşti - Ţăndărei - DN 2A Ţăndărei - Hârşova - Constanţa.

Pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 159 + 500 de metri, se circulă pe o singură bandă din cauza unor lucrări.

×
Subiecte în articol: trafic