x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brigada Rutieră: Traficul rutier este restricționat în zona Pasajului Unirii

Brigada Rutieră: Traficul rutier este restricționat în zona Pasajului Unirii

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2022   •   14:36
Brigada Rutieră: Traficul rutier este restricționat în zona Pasajului Unirii
Sursa foto: Hepta

Șoferul autocarului implicat în accident a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii, transmite Brigada Rutieră. La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație.

„Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane”, transmite Brigada Ruttieră.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

„La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”, se menționează în finalul comunicatului de presă.

Doi răniți în accidentul de la Pasajul Unirii sunt în stare de inconștiență, declară prefectul Capitalei, Toni Greblă. Victimele sunt duse la spitalele Floreasca și Universitar.

Pentru una dintre victime se executa manevre de resuscitare.

(sursa: Mediafax)

×