x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul feroviar între Braşov şi Sighişoara, redirecţionat din cauza unui accident rutier

Traficul feroviar între Braşov şi Sighişoara, redirecţionat din cauza unui accident rutier

21 Ian 2016   •   11:40
Traficul feroviar între Braşov şi Sighişoara, redirecţionat din cauza unui accident rutier

Traficul feroviar între Braşov şi Sighişoara a fost redirecţionat temporar pe un singur fir de circulaţie în zona Mureni-Beia, după ce o autoutilitară a derapat de pe şoseaua paralelă cu calea ferată şi a rupt stâlpul de înaltă tensiune care alimentează linia de contact, se arată într-un comunicat remis AGERPRES de către Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA.

Potrivit aceleiaşi surse, echipele feroviare se află deja la faţa locului şi intervin pentru înlocuirea stâlpului şi remedierea deranjamentului tehnic.

'La nivelul întregii reţele feroviare se circulă în continuare în condiţii de iarnă, în majoritatea judeţelor fiind înregistrate şi la această oră temperaturi foarte scăzute, ceea ce poate conduce la întârzieri în graficul anumitor trenuri, pe fondul unor deranjamente tehnice produse la materialul rulant', se menţionează în comunicat.

De asemenea, tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în sud-estul ţării trenurile vor circula şi în cursul zilei de joi tractate cu locomotive Diesel, pe secţiile Medgidia - Tulcea Oraş şi Slobozia Veche - Urziceni.

Reprezentanţii CFR SA recomandă pasagerilor să se informeze telefonic pe tot parcursul acestei zile, înainte de plecarea la drum, la gara din localitate, despre orarul trenurilor.

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: trafic feroviar brasov sighişoara