x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul rutier din Capitală, dat peste cap de ninsori şi polei

Traficul rutier din Capitală, dat peste cap de ninsori şi polei

09 Mar 2010   •   00:00

Aproape 150 de tamponări şi 10 accidente rutiere soldate cu 11 răniţi, din care doi au ajuns în stare gravă la spital, au avut loc pe străzile Capitalei, în ultimele 24 de ore, a declarat Daniel Piştea, inspector principal la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti.



În această dimineaţă nu funcţionau semafoarele în cinci intersecţii din Capitală, respectiv strada Ficusului - Aerogării, Viitorului - Mihai Eminescu, Drumul Taberei - strada Braşov, Schitu Măgureanu - Regina Elisabeta şi cea de la Podul Izvor, a precizat Piştea.



Aproximativ 100 de poliţişti au ieşit aseară în stradă pentru a dirija circulaţia, 70 dintre aceştia fiind de la Brigada de Poliţie Rutieră, a mai spus Daniel Piştea, citat de Mediafax. Totodată, 98 de poliţişti rutieri vor dirija, astăzi, traficul în Capitală.

Traficul s-a desfăşurat îngreunat, luni seară, din cauza ninsorii şi a poleiului, în anumite zone maşinile circulând bară la bară.


Bucureştiul şi zece judeţe din sudul ţării sunt, până marţi seară, sub atenţionare cod galben de vânt şi ninsori. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, intensificările de vânt se vor asocia cu ninsori, care temporar vor fi viscolite şi se va depune un strat nou de zăpadă.

×
Subiecte în articol: trafic