x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul rutier în zona Naţional Arena, restricţionat pentru meciul Steaua-Legia Varşovia

Traficul rutier în zona Naţional Arena, restricţionat pentru meciul Steaua-Legia Varşovia

20 Aug 2013   •   16:40
Traficul rutier în zona Naţional Arena, restricţionat pentru meciul Steaua-Legia Varşovia

Traficul rutier în zona stadionului Naţional Arena va fi restricţionat miercuri, începând cu ora 14,00, pentru meciul FC Steaua Bucureşti - FC Legia Varşovia, informează Brigada Rutieră Bucureşti.

Pentru buna desfăşurare a meciului de miercuri seara, începând cu ora 14,00, se va restricţiona circulaţia pe bd. Pierre de Coubertin (între şos. Iancului şi intrarea în stadion), str. Vatra Luminoasă (între şos. Mihai Bravu şi bd. Pierre de Coubertin), str. Tony Bulandra (între str. Vatra Luminoasă şi str. Maior Ion Coravu), cu excepţia mijloacelor RATB.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită şoferilor să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic, să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să nu oprească ori să staţioneze numai în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, dar şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544, mai relevă sursa citată.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publică la acest meci de fotbal.

La rândul său, Primăria Sectorului 2 a precizat că va monitoriza cu 90 de camere video amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională.

×