x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE in familia unui politician. Fiica in varsta de 26 de ani a MURIT fulgerător. A lăsat în urmă un copil de 2 ani

TRAGEDIE in familia unui politician. Fiica in varsta de 26 de ani a MURIT fulgerător. A lăsat în urmă un copil de 2 ani

13 Iun 2015   •   12:13
TRAGEDIE in familia unui politician. Fiica in varsta de 26 de ani a MURIT fulgerător. A lăsat în urmă un copil de 2 ani
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Diana Șorop, fiica fostului lider UDMR Gorj, a murit în urma unui accident vascular, anunta radiotargujiu.ro.

Tânăra de 26 de ani din Târgu-Jiu care a fost găsită decedată în locuință a murit după ce a suferit un accident vascular, potrivit medicilor legiști. Diana Șorop a fost găsită fără suflare ieri, de către mama ei, venită să o viziteze în apartamentul acesteia din zona Casa Tineretului. Tânăra a lăsat în urmă un copil de numai 2 ani. Diana Şorop era fiica lui Daniel Şorop, profesor la Palatul Copiilor şi fost lider al UDMR Gorj. Tânăra avea un copil de doi ani pe care îl creştea singură.

Tatal Dianei, susutine ca accidentul cerebral posibil s-ar fi produs ca urmare a trombofiliei,o boala descoperita la nasterea baietelului.

Potrivit parintilor, Diana va fi inmormantata duminica la cimitirul din Curtisoara. Pana atunci trupul neinsufletit al tinerei se va odihni la capela catolica din municipiul Targu-Jiu.Rezultatul necropriei este accident vascular cerebral, însă pentru a se stabili ce a determinat aceasta cauza si pentru a elimina orice fel de suspiciune, legistii din Gorj au recoltat probe toxicologice si histopatologice pe care le-au trimis la institutul Mina Minovici din Bucuresti. Abia atunci se va cunoaste ce a dus la moartea tinerei. Politia a înregistrat aceata moarte ca fiind una suspectă si face verificări. Politistii nu au gasit in casa niciun bilet de adio și semne care sa conduca la ideea sinuciderii.

 

×