x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Harghita! O fetiță de doi ani a fost găsită moartă în casă cu urme de lovituri pe corp

Tragedie în Harghita! O fetiță de doi ani a fost găsită moartă în casă cu urme de lovituri pe corp

15 Ian 2022   •   21:11
Tragedie în Harghita! O fetiță de doi ani a fost găsită moartă în casă cu urme de lovituri pe corp

Tragedie. O fetiță de 2 ani a fost găsită moartă în casă de medicii de la Ambulanță. Polițiștii din Harghita au anunțat că vor deschide o anchetă. Micuța prezenta pe corp mai multe leziuni. Mama spune că aceasta a căzut de mai multe ori în ultima vreme.

Potrivit IPJ Harghita, sâmbătă după-amiază polițiști au fost sesizați de un echipaj de ambulanță cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Plăieșii de Jos a fost constatat decesul unei minore de 2 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică. Acesta a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni, potrivit Mediafax.

"Din primele cercetări a rezultat faptul că părinţii minorei, îngrijoraţi de faptul că aceasta nu se mai trezeşte, au contactat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita - Punctul de lucru Plăieşii de Jos pentru solicitarea de asistenţă medicală de urgenţă. Personalul echipajului de ambulanţă deplasat la faţa locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliţia cu privire la aspectele constatate. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul minorei", potrivit  IPJ Harghita.

O echipă din cadrul IPJ Harghita efectuează cercetări la fața locului, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul fetei.

 

×