x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie pe DN7

Tragedie pe DN7

29 Iul 2008   •   00:00

11:50 • Un adolescent de 15 ani a murit, iar un alt copil si un barbat au fost grav raniti, dupa ce o autobasculanta a izbit azi-noapte o caruta nesemnalizata, in satul dimbovitean Salcuta.

Un adolescent de 15 ani a murit, iar un alt copil şi un bărbat au fost grav răniţi, după ce o autobasculantă a izbit azi-noapte o căruţă nesemnalizată, în satul dîmboviţean Sălcuţa.


DRAMĂ. Potrivit subinspectorului Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dîmboviţa, bucăţi din atelaj au fost împrăştiate pe o distanţă de o sută de metri, iar, în urma impactului, un băiat în vîrstă de 15 ani a murit pe loc, căruţaşul şi celălalt copil au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tîrgovişte.        
"Şoferul se numeşte I. Marian, are 32 de ani, şi este domiciliat în municipiul Tîrgovişte. S-a stabilit că nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă la stînga, moment în care a intrat în coliziune faţă-spate cu un atelaj hipo neînregistrat şi nesemnalizat, care se deplasa neregulamentar în aceeaşi direcţie de mers, condus de către G. Vasile, de 49 de ani, din localitatea Sălcuţa. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că G. Vasile se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat subinspectorul Ioana Preda, purtătorul de cuvînt al IPJ Dîmboviţa.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: observator