x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE pe șosea. O cunoscută creatoare de modă a murit alături de soț și unul dintre copii într-un accident de circulație

TRAGEDIE pe șosea. O cunoscută creatoare de modă a murit alături de soț și unul dintre copii într-un accident de circulație

26 Apr 2015   •   09:20
TRAGEDIE pe șosea. O cunoscută creatoare de modă a murit alături de soț și unul dintre copii într-un accident de circulație
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
TRAGEDIE pe șosea. Semida Sărmăşag, o cunoscută creatoare de modă, şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulație. Tragedia s-a produs sâmbătă seara seara în judeţul Satu Mare, între localitățile Bixad și Negrești Oaș. Alături de tânăra creatoare de modă și-au mai pierdut viața și soțul femeii și unul dintre cei doi copii ai familiei, anunță dcnews.ro.

Semida Sărmăşag a fost creatoare de modă, iar soţul era om de afaceri. Micutul Kevin a fost transportat la Spitalul din Satu Mare, insa medicii au decis sa il transfere la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Medicii sunt increzatori in ceea ce priveste sansele de supravietuire ale micutului, anunță ActualMM.ro. În urma accidentului au decedat Semida Sărmăşag (37 ani), Ioan Radu Sărmăşag (49 ani), fiul lor Ianis (9 ani), iar Kevin (6 ani) a fost rănit grav.




Din primele informații, femeia, împreună cu soţul şi cei doi fii ai lor se întorceau acasă la Baia Mare după ce au participat la o întâlnire religioasă, la o casă de rugăciune situată între cele două localităţi menționate mai sus.

La volan se afla chiar creatoarea de modă, care la ieşirea pe drumul principal nu a acordat prioritate unui microbuz. Astfel, a intrat în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate.

Practic autoturismul Ford a ieşit de la Casa de Rugăciune Martorii lui Iehova, situată între, Negreşti Oaş şi Bixad, iar la intrarea pe drumul ce leagă cele două localităţi n-a acordat prioritate de trecere. Astfel a intrat în coliziune cu un microbuz, care circula regulamentar pe drumul cu prioritate.


 

×
Subiecte în articol: Semida Sărmăşag