x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tramvai a deraiat şi s-a rupt în două, în cartierul Ferentari. Circulaţia tramvaielor 32, 23, 8 este blocată

Un tramvai a deraiat şi s-a rupt în două, în cartierul Ferentari. Circulaţia tramvaielor 32, 23, 8 este blocată

27 Sep 2013   •   11:31
Un tramvai a deraiat şi s-a rupt în două, în cartierul Ferentari. Circulaţia tramvaielor 32, 23, 8 este blocată

Un tramvai al liniei 23 a deraiat, astăzi, şi s-a rupt în două când a efectuat un viraj, pe sensul dinspre Calea Rahovei spre Calea Ferentari, în Sectorul 5 al Capitalei. Nicio persoană nu a fost rănită, însă circulaţia tramvaielor este blocată, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

Potrivit acestuia, tramvaiul liniei 23 a deraiat de pe şine în intersecţia Calea Rahovei cu Calea Ferentari, în jurul orei 11.00.

"Nicio persoană nu a fost rănită, însă circulaţia tramvaielor 32, 23, 8 este blocată", a spus Tobescu, potrivit Mediafax

Purtătorul de cuvânt al RATB a precizat că pentru transportul călătorilor, până la eliberarea căii de rulare, au fost înfiinţate două linii navetă de autobuze, una pe Calea Rahovei şi alta pe Calea Ferentari.

"Echipajele trimise de RATB acţionează cu prioritate pentru degajarea căii de rulare de pe Calea Rahovei, acolo unde circulă tramvaiele liniei 32 şi unde fluxul de călători este mai mare, iar ulterior vom elibera şi linia care circulă pe Calea Ferentari" a mai spus Tobescu.

El a precizat că la locul accidentului este o comisie care va stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

×