x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Măsuri pentru fluidizarea traficului în zona Podului Grant: Culoar unic pentru tramvaiele 11 și 44

Măsuri pentru fluidizarea traficului în zona Podului Grant: Culoar unic pentru tramvaiele 11 și 44

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2023   •   22:20
Măsuri pentru fluidizarea traficului în zona Podului Grant: Culoar unic pentru tramvaiele 11 și 44

Primăria Capitalei anunță noi măsuri pentru fluidizarea traficului din zona Podului Grant: culoar unic pentru tramvaiele 11 și 44 care circulă pe Calea Giulești și suplimentarea capacității de transport pe linia 41.

Primăria Capitalei anunță că s-a decis crearea unui culoar unic pentru tramvaiele 11 și 44 care circulă pe Calea Giulești, iar din noaptea de vineri spre sâmbătă începe montarea de stâlpișori pentru delimitarea căii de rulare a tramvaiului față de carosabil.

De asemenea, din acest weekend, pentru suplimentarea capacității de transport a tramvaielor care circulă pe linia 41, traseu care face legătura dintre Vestul și Nordul Bucureștiului, vor fi introduse tramvaie noi, Imperio.

Primăria anunță că, pentru consolidarea și reabilitarea podului Grant, constructorul contractat de Administrația Străzilor lucrează 7 zile din 7 și face tot posibilul să termine lucrările pe sensul Crângași-Turda până în luna martie 2024, iar traficul să fie redeschis.

„Investiția este extrem de importantă, având în vedere faptul că expertiza realizată în anul 2017 arată ca starea podului este nesatisfăcătoare. Astfel, în pofida disconfortului provocat de închiderea traficului pe un sens, subliniem importanța acestei lucrări pentru siguranța tuturor pasagerilor”, a transmis vineri primăria.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tramvai pod grant