x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei morţi şi doi răniţi grav după un accident pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa

Trei morţi şi doi răniţi grav după un accident pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa

de Mediafax    |    09 Aug 2012   •   06:04
Trei morţi şi doi răniţi grav după un accident pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa

Trei tineri au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat de cateva ori, ajungand la o distanta de aproximativ 30 de metri de sosea, accidentul producandu-se pe DN 2 A, in judetul Ialomita.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, accidentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, pe DN 2 A Slobozia-Urziceni, in localitatea Paltinis, dupa ce o roata de pe partea dreapta a masinii a explodat, iar soferul a pierdut controlul volanului.

Masina, in care se aflau cinci tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani care se indreptau spre municipiul Slobozia, s-a rasturnat de cateva ori, ajungand la o distanta de aproximativ 30 de metri de sosea.

In urma accidentului, trei tineri si-au pierdut viata, iar ceilalti doi au fost raniti, la fata locului intervenind pompierii militari si mai multe masini ale Serviciului de Ambulanta Ialomita.

Conform medicilor, cei doi raniti sunt in stare grava, fiind internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, iar ulterior unul dintre ei a fost transportat la Spitalul "Floreasca" din Bucuresti.

×