x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei tineri au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Capitală

Trei tineri au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Capitală

15 Noi 2009   •   00:00

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani au evadat, duminică, de la Secţia 9 Poliţie din Capitală, unde se aflau în arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe şi autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar-şef Christian Ciocan, cei trei tineri, cu vârste de 18, 20 şi 35 de ani, se aflau, duminică, la orele prânzului, în curtea Secţiei 9 de Poliţie, în perimetrul de plimbare, care este izolat cu un gard.

Ciocan a precizat că cei trei bărbaţi, care erau în timpul programului de plimbare, au forţat gardul, reuşind să fugă.

Conform sursei citate, toate unităţile Ministerului de Interne din ţară au fost alertate cu privire la acest incident, cele trei persoane fiind date în urmărire.

Purtătorul dre cuvânt al Poliţiei Capitalei a arătat că se oferă recompensă celor care pot furniza detalii care să ducă la prinderea celor trei, în timp ce persoanele care îi vor ajuta pe cei trei fugari vor fi considerate complici ai acestora şi vor fi cercetaţi pentru favorizarea infractorului.

Totodată, Ciocan a spus că Parchetul va declanşa o anchetă care îi va viza pe toţi poliţiştii care aveau în sarcină paza celor trei.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator