x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ''Trenurile Soarelui'', disponibile pentru Festivalul Neversea, în perioada 7 - 10 iulie

''Trenurile Soarelui'', disponibile pentru Festivalul Neversea, în perioada 7 - 10 iulie

07 Iul 2022   •   16:44
''Trenurile Soarelui'', disponibile pentru Festivalul Neversea, în perioada 7 - 10 iulie

Toate regiunile ţării sunt conectate cu litoralul românesc, "Trenurile Soarelui" fiind cele care vor face legătura către Festivalul Neversea, în perioada 7 - 10 iulie, a anunţat, joi, CFR Călători.

Astfel, compania oferă posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timişoara Nord, Reşiţa Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din Bucureşti Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadenţat (la 1-2 ore) pe ruta Bucureşti Nord - Constanţa şi retur pentru Festivalul Neversea.

Potrivit sursei citate, toate "Trenurile Soarelui" au în compunere vagoane clasă climatizate.

CFR Călători va asigura compunerea maximă tehnic disponibilă pentru fiecare garnitură de tren.

"Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport şi pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători vă recomandă să vă planificaţi din timp călătoria, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie şi să folosiţi toate trenurile din programul de circulaţie "Trenurile Soarelui", arată operatorul naţional feroviar.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de 30 zile, utilizând următoarele canale de vânzare: online de pe cfrcalatori.ro; din aplicaţia mobilă "CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online" (disponibilă în Google Play, App Store şi Huawei AppGallery); de la automatele de vânzare bilete din gări; de la casele de bilete din gări, agenţii de voiaj CFR Călători şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren şi zonei kilometrice, şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

×