x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea: Îmi plătesc ratele greu, ca toţi românii, dar problemele personale sunt pe ultimul loc

Udrea: Îmi plătesc ratele greu, ca toţi românii, dar problemele personale sunt pe ultimul loc

03 Iun 2010   •   00:00

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, la inaugurarea unui drum judeţean, că îşi plăteşte ratele "greu, ca toţi românii", însă pune problemele personale pe ultimul loc.

Prezentă la inaugurarea unui drum judeţean între Prahova şi Dâmboviţa reabilitat din fonduri europene, Elena Udrea a afirmat că îşi plăteştele ratele greu.

Întrebată de jurnalişti cum reuşeşte să achite ratele la împrumutul pe care îl are, Udrea a răspuns: "Ca toţi românii greu, dar, ştiţi cum e, problemele personale pe ultimul loc".

Elena Udrea a fost prezentă la inaugurarea drumului judeţean 101 G, care a fost reabilitat din fonduri alocate prin programul operaţional regional 2007 - 2013. Udrea a fost primită cu pâine, sare şi flori de câmp. Ea a tăiat panglica amplasată de autorităţi pentru inaugurare la graniţa dintre judeţele Prahova şi Dâmboviţa. Câteva tinere au cerut ministrului dezvoltării autografe, iar aceasta a făcut fotografii cu cei care au dorit. La inaugurare au mai fost prezenţi preşedinţii Consiliilor Judeţene Prahova şi Dâmboviţa.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator