x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un agent de pază, prins că a furat banii firmei pe care o păzea, a simulat o criză cardiacă

Un agent de pază, prins că a furat banii firmei pe care o păzea, a simulat o criză cardiacă

26 Oct 2008   •   00:00

Un agent de pază sucevean a fost prins, duminică, după ce a furat bani din borseta şefului punctului de lucru din Suceava al unei firme bucureştene, la care acesta efectua serviciu de pază, iar când a fost prins a simulat o criză cardiacă.



Potrivit IJP Suceava, un angajat al firmei din Bucureşti cu punct de lucru în municipiul Suceava, a sesizat, duminică dimineaţă, Poliţia că din borseta şefului său, Marius P., a fost furată suma de 400 de lei.

Un echipaj al Poliţiei care s-a deplasat la faţa locului a identificat trei agenţi de pază de la o firmă din Suceava, precum şi muncitorii de la societatea comercială respectivă, iar în urma controlului corporal efectuat agenţilor de pază, asupra lui Adrian C. (23 ani) din comuna Frătăuţii Noi, a fost găsită suma de 400 lei, ascunsă în ciorapul de la piciorul stâng.

Conform poliţiştilor suceveni, când a fost întrebat despre acest furt, agentul de pază a simulat o criză cardiacă, după care a fost internat la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava.

Agentul de pază este cercetat pentru furt calificat, iar Poliţia continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania