x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un al doilea evadat din Secţia 9 Poliţie Bucureşti a fost prins

Un al doilea evadat din Secţia 9 Poliţie Bucureşti a fost prins

16 Noi 2009   •   00:00

Mihai Spiridon, unul dintre cei trei arestaţi care au evadat duminică după-amiază din Secţia 9, a fost prins, în urmă cu puţin timp, în zona 1 Mai din Capitală. Spiridon, în vârstă de 19 ani, este suspectat că ar fi plănuit şi organizat furtul unui bancomat din incinta unui spital bucureştean. El a fost prins în zona 1 Mai, unde se afla pentru a se întâlni cu fratele său.



Un alt tânăr dintre cei evadaţi, duminică, de la Secţia 9 Poliţie, Costel Pătru, a fost prins duminică după-amiază, în trenul Bucureşti - Lehliu, la câteva ore după ce reuşise să fugă, potrivit Mediafax.

La fel ca şi Pătru, Mihai Spiridon urmează să fie adus înapoi în arestul Secţiei 9. Poliţia a anunţat imediat după evadarea celor trei că va oferi recompensă pentru cei care oferă informaţii utile la prinderea evadaţilor.

Oficialii Poliţiei Capitalei au mai spus că la Secţia 9 a fost declarată stare de alertă, iar poliţiştii din toată ţara au fost mobilizaţi pentru căutarea fugarilor.

Trei persoane aflate în arestul Secţiei 9 Poliţie din Capitală au evadat, duminică la prânz, în timp ce erau scoşi la plimbare în curtea interioară a secţiei, a declarat pentru NewsIn purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cei trei au evadat rupând grilajul care împrejmuia curtea. Mircea Tudor Vasile, de 35 de ani, din Bucureşti, era arestat preventiv pentru furt din locuinţe, Mihai Spiridon, de 19 ani, era arestat preventiv pentru furt calificat, iar Ion Costel Pătru, de 20 de ani, era arestat preventiv pentru furt de maşini.

×
Subiecte în articol: observator