x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bătrân din Vaslui, arestat după ce a încercat să violeze o fetiţă de opt ani

Un bătrân din Vaslui, arestat după ce a încercat să violeze o fetiţă de opt ani

29 Sep 2010   •   00:00

Un bătrân în vârstă de 75 de ani, din localitatea vasluiană Bogdăneşti, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru tentativă de viol, după ce a încercat să violeze o fetiţă în vârstă de opt ani, pe care a ademenit-o cu dulciuri şi bani în locuinţa sa.

 Potrivit anchetatorilor, fetiţa a fost salvată de la viol de către mama sa, care l-a oprit pe Dumitrache Vrânceanu chiar în momentul în care acesta era pe punctul de a întreţine relaţii sexuale cu minora.

Anchetatorii spun că atât fetiţa, cât şi bătrânul erau dezbrăcaţi în casa acestuia, când, la un moment dat, s-au auzit la poartă strigătele mamei copilei, care-şi căuta fiica dispărută de la locul de joacă de pe un drum sătesc. Bătrânul s-a îmbrăcat imediat şi, după ce a trimis-o pe fetiţă acasă pe o uşă din spatele casei, a ieşit la poartă şi i-a spus femeii că fiica sa nu este acolo.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că fetiţa se juca pe un drum sătesc împreună cu alţi copii, când, la un moment dat, şi-a făcut apariţia bărbatul de 75 de ani, care i-a propus să-l însoţească la domiciliul său pentru a-i oferi dulciuri, mâncare şi bani. Ajunşi la locuinţa bărbatului, Dumitrache Vrânceanu a dezbrăcat-o pe minoră împotriva voinţei acesteia şi a încercat să întreţină raporturi sexuale. Fapta nu s-a consumat deoarece bărbatul s-a speriat de intervenţia mamei fetiţei, care se afla la poarta locuinţei bărbatului în căutarea copilului, la indicaţia unei vecine care i-a văzut pe cei doi îndreptându-se spre locuinţa bătrânului", a declarat, miercuri, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, Dumitrache Vrânceanu a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă. În cursul zilei de miercuri, magistraţii Tribunalului Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pe numele bătrânului, pentru 29 de zile, pentru tentativă de viol.

Mediafax.

×
Subiecte în articol: observator