x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bistriţean i-a dat cu sapa în cap rivalului, enervat că l-a bătut de două ori în aceeaşi zi

Un bistriţean i-a dat cu sapa în cap rivalului, enervat că l-a bătut de două ori în aceeaşi zi

11 Iun 2012   •   09:57
Un bistriţean i-a dat cu sapa în cap rivalului, enervat că l-a bătut de două ori în aceeaşi zi

Un barbat de 49 de ani, enervat la maxim ca a fost batut de doua ori in aceeasi zi de aceeasi persoana, a luat sapa in mana si l-a lovit pe bataus in zona capului lasandu-l inconstient. Acum se afla in arestul politiei unde isi va petrece urmatoarele 29 de zile. (bistriteanul.ro)

Paramedicii de la SMURD au fost solicitati zilele trecute sa intervina pentru a acorda ajutor unui barbat care se afla cazut pe un camp dupa ce a fost lovit cu muchia unei sape in zona capului. Victima este un barbat de 45 de ani din Sangeorz-Bai, care, dupa ce a primit ingrijiri medicale a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. Medicii au decis ca necesita intre 55 si 58 de zile de ingrijiri medicale.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Acestia au stabilit ca in ziua respectiva intre cei doi barbati, cel de 45 de ani si cel de 49, ambii din orasul Sangeorz-Bai, au izbucnit mai multe conflicte.

'In cadrul cercetarilor a rezultat ca in jurul orei 15:00 intre Anton R. si Vasile P. de 49 ani din Singeorz Bai a izbucnit un scandal spontan, iar R. Anton i-a aplicat cateva lovituri cu o bucata de let peste corp. In jurul orei 15:45, cand acestia s-au intalnit din nou, a reizbucnit altercatia. Anton R. l-a lovit cu un let peste corp, iar acesta (n.r. Vasile P.) lovindu-l o singura data cu muchia sapei in cap, la lasat in stare de inconstienta', au transmis reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

La scurt timp dupa ce a avut loc acest incident agresorul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore dupa care a fost prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Conform Antonelei Gorgan, judecatorii au emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile pe numele lui Vasile P. Acesta este cercetat pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.

×