x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost chirurg face milioane de lei dintr-un brand danez de încălţăminte

Un fost chirurg face milioane de lei dintr-un brand danez de încălţăminte

29 Noi 2013   •   11:45
Un fost chirurg face milioane de lei dintr-un brand danez de încălţăminte

De profesie chirurg, Victor Tighinean (45 de ani) a adus in Romania in urma cu noua ani brandul danez de incaltaminte Ecco, dupa ce inainte distribuia incaltaminte sanitara. Acum detine o retea de 16 magazine, o cifra de afaceri de 26 mil. lei si isi propune sa deschida in fiecare an cel putin doua magazine.

Victor Tighinean a inceput afacerea cu o retea de magazine monobrand – Michelle – unde producea incaltaminte sanitara si distribuia mai multe marci de incaltaminte. Medic chirurg de profesie s-a orientat catre acest business intrucat pe vremea respectiva – regula care se aplica si astazi spune el – era “imposibil sa supravietuiesti cu salariul de rezident, care nu acoperea nici jumatate din cheltuielile de baza”.

“Am inceput business-ul impreuna cu familia inca de cand eram medic rezident. Gasisem o nisa pe piata - incaltamintea sanitara. Apoi businessul s-a extins cu alte marci, am deschis primele magazine de incaltaminte, unde vindeam numai incaltaminte confortabila de cea mai buna calitate”, isi aminteste Tighinean.


Citeste articolul intreg pe Wall-street.ro

×