x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un pensionar italian, păcălit cu 20.000 de euro de o româncă

Un pensionar italian, păcălit cu 20.000 de euro de o româncă

15 Mar 2019   •   14:06
Un pensionar italian, păcălit cu 20.000 de euro de o româncă

Un pensionar din Italia este mai sărac cu 20.000 de euro, după ce o poveste de dragoste cu o româncă s-a transformat într-o escrocherie ca la carte. Bărbatul a povestit întreaga suferință la televiziunea Canale 5​. Antonio, un sicilian de 85 de ani din Gela, provincia Caltanissetta, a crezut că va avea parte de o ultimă iubire, atunci când a cunoscut-o pe românca mai tânără cu un 35 de ani. Însă speranțele s-au spulberat rapid. Nu înainte, însă, de a-l lăsa fără o sumă uriașă de bani.

Femeia l-a ademenit cu promisiuni deșarte, iar bărbatul a crezut fiecare cuvânt auzit. 

"Mi-a cerut 20.000 de mii de euro, spunându-mi că trebuie să cumpere o casă în România. Am fost împreună opt luni și am crezut-o", a mărturisit el. 

"Ți-a spus că e și ea îndrăgostit? Cum a reușit să obțină totți acești bani de la tine", l-a întrebat Barbara d'Urso, prezentatoarea emisunii "Pomeriggio Cinque", de pe Canale 5. 

Replica bătrânului a fost pe cât de simplă, pe atât de dureroasă. "Casa costa 15.000 de euro. Mi-a spus că ne vom căsători și că vom trăi împreună acolo. M-am lăsat convins de ea, eram îndrăgostit", a mărturisit Antonio.

Finalul a fost previzibil. Femeia a plecat cu banii să cumpere casa în România, după care nu i-a mai răspus, asta deși bătrânul îi tot cerea fotografii cu locuința.

OBSERVATOR TV 

×
Subiecte în articol: pensionar italian