x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un poliţist a decedat şi altul a fost grav rănit, în timp ce urmăreau un contrabandist

Un poliţist a decedat şi altul a fost grav rănit, în timp ce urmăreau un contrabandist

03 Sep 2011   •   10:33

Un politist a murit si altul a fost grav ranit in urma unui accident petrecut in timpul unei misiuni. Cei doi oameni ai legii, aflati intr-un autoturism al politiei, urmareau un presupus contrabandist, informeaza Mediafax. Autoturismul urmarit de politisti este dat in atentia politistilor si din judetele limitrofe Sucevei.

Traficul pe DN 2 a fost oprit in urma accidentului, fiind reluat in urma cu putin timp. Potrivit inspectorului Bogdana Craciun, din cadrul IPJ Suceava, circulatia in zona localitatii Cumparatura a fost reluata pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc pe DN2, in timp ce politistii urmareau, in trafic, un autoturism inmatriculat in Iasi, despre care existau informatii ca ar transporta tigari. In zona Cumparatura masina Politiei a intrat in coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului, in incercarea de a evita un alt autoturism care a intrat brusc pe DN2 fara sa acorde prioritate masinii aflate in misiune.

Masina Politiei avea pusa in functiune semnalizarea acustica si luminoasa.

In urma accidentului, cei doi oameni ai legii au fost raniti grav, fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Politistul de la Politia municipala Suceava a murit la spital. Masina MAI a fost avariat in proportie de 90 %.

"Autoturismul despre care exista informatii ca transporta o cantitate de tigari a fost dat in atentia tuturor structurilor MAI pentru identificarea acestuia in trafic, actiunea fiind coordonata de seful IPJ Suceava si de seful Serviciului Politiei Rutiere Suceava", a mai spus inspectorul Bogdana Craciun, din cadrul IPJ Suceava.ne si, din nefericire, a intrat in coliziune cu un alt autoturism care nu a acordat prioritate politistilor", a declarat la Realitatea Tv Bogdana Craciun, purtator de cuvant al IPJ Suceava.

In urma coliziunii, un politist a murit, iar celalalt a fost transportat cu rani grave la Spitalul Judetean Suceava.


×