x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un politist din Capitala, in stare grava la spital

Un politist din Capitala, in stare grava la spital

01 Aug 2008   •   00:00

Potrivit unor surse din Politie un politist de la Serviciul Investigatii Criminale al Politiei Sector 1 a fost internat, joi seara, in stare grava la Spitalul Floreasca dupa ce, in timp ce se afla in misiune, a fost lovit in cap cu un topor de un membru al unui clan interlop.



Potrivit unor surse din Poliţie un poliţist de la Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sector 1 a fost internat, joi seară, în stare gravă la Spitalul Floreasca după ce, în timp ce se afla în misiune, a fost lovit în cap cu un topor de un membru al unui clan interlop.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, joi seară, în jurul orei 21.10, patru poliţişti în civil urmăreau, în zona Foişorul de Foc, un caz de furt de maşini, când a apărut un membru al clanului interlop Răgălie, Mărgeanu, într-un BMW condus de o femeie, care a oprit în rond şi a blocat circulaţia unui troleibuz.

Mărgeanu Răgălie şi şoferul de troleibuz s-au luat la ceartă, iar unul dintre poliţiştii aflaţi în misiune a intervenit. Răgălie l-a rănit uşor la mână cu un cuţit. Poliţistul s-a îndreptat apoi către colegii săi, dar bărbatul a venit după el şi l-a lovit în cap cu toporul pe un coleg al acestuia, aflat, în prezent, internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalul Floreasca din Capitală.

Atacatorul a fost imobilizat imediat de poliţişti, a fost dus la Secţia 8 de Poliţie, iar în prezent acesta se află la sediul Poliţiei Capitalei şi va fi prezentat tribunalului pentru mandat de arestare preventivă.

Poliţistul rănit are 24 de ani şi este agent la flagrant, la Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sector 1, pe cazuri de furturi de maşini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, poliţistul are o fractură craniană, dar "în prezent, nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale".

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: observator