x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un zidar român care munceşte în Italia a câştigat la loterie peste 700.000 de euro

Un zidar român care munceşte în Italia a câştigat la loterie peste 700.000 de euro

02 Iul 2013   •   22:41
Un zidar român care munceşte în Italia a câştigat la loterie peste 700.000 de euro

Un român rezident la Como, în nordul Italiei, se numără printre câştigătorii ultimului mare premiu al Loteriei din "Cizmă", fiind mai bogat cu 729.000 de euro.

Cotidianul local Corriere di Como scrie, în ediţia electronică de marţi, că ultimul mare premiu al Loteriei italiene, Superenalotto, în valoare de 40 de milioane de euro şi câştigat pe data de 29 iunie, va fi împărţit între 56 de persoane, care au "ghicit" toate numerele extrase.

Printre norocoşi se numără românul în vârstă de 27 de ani, de meserie zidar, care trăieşte şi lucrează de şapte ani în provincia Como. Acesta s-a prezentat deja marţi la unul din birourile Loteriei italiene, la Milano, pentru a-şi ridica premiul.

Numele cetăţeanului român nu a fost dezvăluit, dar biroul de presă al societăţii Sisal, care organizează Loteria Superenalotto, a comunicat că este vorba despre "un băiat bun, un bărbat normal, care a avut de suferit în viaţă şi care de la viaţă cere puţine lucruri: să îşi întemeieze o familie, să se căsătorească cu prietena lui şi să aibă copii".

×
Subiecte în articol: rezident roman italia castig loterie zidar