x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unchiul lui Andrew Tate: Nepotul meu NU este miliardar, ci doar un misogin toxic. Acuzațiile din România sunt false

Unchiul lui Andrew Tate: Nepotul meu NU este miliardar, ci doar un misogin toxic. Acuzațiile din România sunt false

de Andreea Tiron    |    17 Mar 2024   •   12:28
Unchiul lui Andrew Tate: Nepotul meu NU este miliardar, ci doar un misogin toxic. Acuzațiile din România sunt false
Sursa foto: Hepta

Unchiul lui Andrew Tate spune că nepotul său, „Regele Masculinității Toxice”, îi face pe tineri să fie obsedați de mașini strălucitoare și grămezi de bani.

Într-un interviu acordat Daily Mail, John Ashleigh susține că nici măcar nu recunoaște acest personaj online care a fost creat de Tate, susținând că totul este fabricația de marketing a fostului campion la kickboxing, în vârstă de 37 de ani, și a fratelui său Tristan.

Familia lui Andrew Tate l-a criticat pe „Regele masculinității toxice” pentru că a portretizat o persoană falsă online – și i-a încurajat pe tinerii impresionabili să fie obsedați de mașini sclipitoare și grămezi de bani.

Tate și fratele său Tristan se confruntă cu zece acuzații de viol, agresiune sexuală și trafic de persoane din partea a trei presupuse victime în Marea Britanie.

Unii dintre membrii familiei celebrilor frați sunt îngroziți de remarcile controversate în care Andrew a susținut că femeile trebuie să stea acasă, nu pot conduce și sunt proprietatea unui bărbat.

Rudele lui Tate au reacționat la declarațiile sale online, conform cărora victimele violului trebuie „să poarte responsabilitatea” pentru atacuri. Andrew susține că el se întâlnește cu femei cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, deoarece le poate „amprenta”.

Vorbind exclusiv din casa lui din Luton, John Ashleigh, care este fratele mamei lui Tate, Eileen, a recunoscut că ese dezamăgit de tot ceea ce se întâmplă cu nepoții săi:

„Este cu siguranță strălucitor, cu mașinile etc. După cum văd eu, te poți bucura de o singură mașină, poți mânca doar o singură masă. Nu trebuie să te lauzi cu câte mașini sau ceasuri ai. Asta este o mizerie. Face asta pentru spectacol, doar pentru a obține clicuri?

Dacă nu ar fi nepotul meu, nu m-ar interesa niciodată cineva ca Andrew.

Nu este miliardar. Cum poate să valorizeze Andrew 200 de milioane de lire sterline? Pur și simplu nu pot să pricep”

Familia lui Tate nu crede că acuzațiile din România sunt adevărate

„Sora mea nu crede că investigațiile din România sunt reale. Vorbim despre fiii ei și ea a fost în România.

Nu au putut să vină cu nicio dovadă reală, așa că totul este fals, sau cel puțin asta îmi spune Eileen și s-a întâlnit cu avocații din București.

Avocații i-au spus că multe dintre femeile care au adus acuzații au fost disprețuite de cei doi frați și asta poate crea o reacție de răzbunare.

Cele mai multe dintre fetele care au lucrat pentru ei în afacerea lor cu camerele web au vorbit foarte bine despre ei și le-a plăcut să lucreze acolo și au făcut ele însele mulți bani.”, susține unchiul lui Andrew Tate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×