x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Andrei! Peste 900.000 de români își sărbătoresc onomastica

Cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Andrei! Peste 900.000 de români își sărbătoresc onomastica

de Andreea Tiron    |    30 Noi 2022   •   06:40
Cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Andrei! Peste 900.000 de români își sărbătoresc onomastica
Sursa foto: www.calendarulortodox.ro

Peste 900.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Apostol Andrei, pe 30 noiembrie. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din Ministerul Afacerilor Interne, sunt peste 500.000 de bărbaţi şi 422.000 de femei care poartă numele ocrotitorului României sau derivate.

E sărbătoare mare astăzi în calendarul ortodox. Pe lângă Andrei și Andreea, mai sunt nume derivate, precum: Andi,  Andreeas, Andra, Andrada, Andreiu, Andrew, Andrușa, Andrey, Andrușca, Andrieş, Andruța, Andru,  Andu, Deea sau Deia. 

Ce mesaje le trimitem celor dragi de Sfântul Andrei?

În această zi specială pentru noi, românii, dorim să transmitem gânduri și urări frumoase celor care poartă aceste nume.

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2022. 

La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!

Andreea/Andrei, iți urez sa ai o viață senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!”.

Ciocnim un pahar în cinstea ta! Să ne trăiești, Andrei!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua ta! La Mulți Ani, Andrei!

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Andrei, îţi urez multă sănătate şi fericire!

De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă ești departe. La mulți ani, Andrei/Andreea, de la mare depărtare.

La multi ani și voioșie, Domnul alături de tine să fie, bucurii să-ți dăruiasca și nimic să nu-ți lipsească!

Zâmbești pentru că azi e ziua ta? Sau pentru că știi cât ești de specială/special? La mulți ani, de Sf. Andrei!

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

Andreea, îți urez să ai o viață senina ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire. ți-am împletit un La Mulți Ani, aducător de Fericire! La mulți Ani, Andrei/Andreea!

La Mulți Ani, Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa și tu luminezi viată mea! Te iubesc!

Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul meu iubit!

Sfântul căruia îi porți numele sa te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să iți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Îți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numită iubire! La mulți ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

La mulți ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!

Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!

Azi, de ziua numelui, iți urez și eu sa fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos ține la tine și mai mult! La mulți ani și te iubesc!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez sa fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

×