x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Valeriu Zgonea, despre Gigi Becali: Îl consider un om deosebit, cu credinţă în Dumnezeu. Regret ce i s-a întâmplat

Valeriu Zgonea, despre Gigi Becali: Îl consider un om deosebit, cu credinţă în Dumnezeu. Regret ce i s-a întâmplat

21 Mai 2013   •   15:57
Valeriu Zgonea, despre Gigi Becali: Îl consider un om deosebit, cu credinţă în Dumnezeu. Regret ce i s-a întâmplat

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat marţi că în momentul în care va fi redactată motivarea pentru cazul George Becali şi va ajunge în Parlament se va lua act în plen de îndeplinirea procedurilor constituţionale, iar postul său de deputat va fi vacantat.

"În momentul în care va fi redactată motivarea şi va fi transmisă Parlamentului, procedura este una simplă, se ia act de îndeplinirea procedurilor constituţionale şi se vacantează postul. Personal regret (n.r.- ce i s-a întâmplat lui George Becali), nu îmi face plăcere că un coleg de-al nostru este condamnat, indiferent cum îl cheamă. E un cetăţean al României, a fost ales legal, a fost validat legal, nu are nicio legătură cu procesul electoral şi cu activitatea domniei sale aici, vine cu această problemă din trecut. Nu comentez niciodată şi nu am comentat deciziile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie sau ale Curţii Constituţionale. Eu îl consider un om deosebit, cu credinţă în Dumnezeu şi regret când cineva păţeşte aşa ceva", a declarat Zgonea, potrivit Agerpres.

Deputatul George Becali a fost condamnat luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 2 ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.

×
Subiecte în articol: becali inchisoare valeriu zgonea