x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasilică D., omul nostru din Tirana

Vasilică D., omul nostru din Tirana

de Dan Constantin    |    11 Noi 2014   •   11:55
Vasilică D., omul nostru din Tirana

Dănileţ Vasilică este cu valiza la picior. Chiar cu ea în mână, în drumul cu escale spre Tirana. Vasilică D. participă în 13-14 la o reuniune anticorupţie în capitala Albaniei. A primit o invitaţie personală din partea organizatorilor conferinţei regionale despre buna guvernanţă şi provocările luptei anticorupţie. Şeful manifestării este Radu Cotici, secretarul RAI - REGIONAL ANTICORUPTION INITIATIVE, cu sediul in Sarajevo - Bosnia Herţegovina. Radu Cotici, absolvent al facultăţii de Drept de la Chişinău, i-a trimis invitaţia lui Dănileţ, dar nu l-a nominalizat între vorbitorii anunţaţi în programul reuniunii de la Hotelul International din Tirana.

Participarea lui Dănileţ a fost discutată în comisia nr. 3 a CSM, pentru relaţii cu UE şi organizaţii internaţionale in 13 octombrie şi înaintată plenului. Comisia nr.3, condusă de Oana Schmidt Hăineală, şi având în componenţă între alţii pe Oana Ghica, Livia Stanciu şi ... Vasilică Dănileţ, a luat act de invitaţia nominală şi a considerat oportună participarea acestuia la reuniunea de la Tirana.

Lucrarea a fost înaintată plenului CSM, care a luat act de lucrare, dar a menţionat că Dănileţ participă în nume propriu la conferinţă, şi nu reprezintă deci CSM. În discuţiile din plenul CSM s-a vehiculat şi numele Monicăi Macovei ca participant la conferinţa de la Tirana.
 
Această participare pune sub semnul întrebării sprijinul pe care Macovei l-ar acorda lui Iohannis în turul 2, Macovei lipseşte astfel de la ultinele zile de campanie.
 
Drum bun echipajului anticorupţilor spre Tirana.

×
Subiecte în articol: Vasilică Dănileţ