x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vaslui: O ambulanţă care transporta un copil a căzut într-o râpă după ce o bucată de drum s-a surpat

Vaslui: O ambulanţă care transporta un copil a căzut într-o râpă după ce o bucată de drum s-a surpat

de Mediafax    |    08 Aug 2012   •   08:17
Vaslui: O ambulanţă care transporta un copil a căzut într-o râpă după ce o bucată de drum s-a surpat

O ambulanta care transporta un copil de opt ani la un spital din Bucuresti a cazut, miercuri dimineata, intr-o rapa adanca de patru metri, dupa ce o bucata de drum s-a surpat in apropiere de localitatea vasluiana Crasna, intrucat in zona se fac lucrari de reabilitare a unui pod de pe E581.

In urma incidentului, nicio persoana nu a fost ranita, in ambulanta aflandu-se soferul, medicul, copilul de opt ani si tatal acestuia.

"Ambulanta s-a rasturnat pe partea lateral stanga in momentul in care malul s-a surpat cu totul. Pacientul de opt ani, insotitorul acestuia si medicul au fost scosi printr-un geam lateral de catre ambulantier, imediat dupa ce autosanitara s-a rasturnat. Din spusele soferului de pe ambulanta respectivul sector de drum, unde exista o deviere de pe drumul european, nu era semnalizat corespunzator astfel incat nu si-a dat seama de pericol. Pentru siguranta atat copilul cat si tatal acestuia au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru investigatii medicale, in urma carora s-a constatat ca starea lor de sanatate este buna", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Atat copilul cat si tatal acestuia au fost preluati de o alta ambulanta pentru a fi transportati la spitalul din Bucuresti, baietelul fiind programat la o clinica de specialitate din Capitala, avand in vedere ca este un copil cu dizabilitati.

Politistii vasluieni au deschis o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Drumul care s-a surpat este o deviatie din pamant facuta in dreptul unui pod de pe drumul european E581, unde se fac lucrari de reabilitare. Respectiva portiune de drum de aproximativ 30 de metri a fost amenajata de catre firma care reabiliteaza drumul european care face legatura intre Giurgiu si Vama Albita.

×