x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Vedetă este copilul din tine"

"Vedetă este copilul din tine"

01 Iun 2010   •   00:00
"Vedetă este copilul din tine"

De 1 iunie, Antena 1 le pregăteşte telespectatorilor o zi specială, sub motto-ul "Vedetă e copilul din tine". Două ediţii "Singuri cu vedeta" şi comedia "Zebra de curse" îl vor ţine pe copilul din tine în faţa micului ecran.

Emisiunea moderată de Andra se mută în mod excepţional marţi, pentru a celebra Ziua copilului, şi îi va avea ca protagonişti, în două ediţii distincte ce se vor difuza începând cu ora 14:00, pe Ramona Bădescu, Valentina Pelinel, Claudiu Bleonţ şi Mateo, patru vedete convinse că pot face faţă cu succes atribuţiilor de dădacă.

Ramona Bădescu şi Claudiu Bleonţ au avut grijă de trei copii deosebit de năzdrăvani, pe care i-au dus într-un studio tv, dar şi la teatru, unde Claudiu le-a arătat cabina de costume şi i-a machiat cum ştie el că fac marii actorii pentru cele mai grele roluri. În ediţia de la ora 15:00, părinţi pentru o zi sunt Valentina Pelinel şi Mateo. Dacă acesta din urmă s-a lăsat mai degrabă el în grija copiilor, Valentina s-a descurcat mult mai bine: a învăţat fetele să defileze ca pe podiumul de modă şi a dus apoi toţi copiii să o întâlnească pe Ioana, fiica soţului ei.

În aceeaşi zi, Observator 19 lansează o serie de reportaje inedite care spun poveştile copiilor vedetă de odinioară. Telespectatorii vor afla ce se întâmplă azi cu Medeea Marinescu, Pistruiatu', alias Costel Băloiu, Dana Mladin, Andrei Duban, dar şi cu Bubu sau Cleopatra. Începând de marţi, 1 iunie, în fiecare zi, timp de opt zile, Observatorul de la ora 19:00 va avea un reportaj dedicat unui fost copil vedetă. "Pistruiatul, fetiţele din Maria Mirabela... şi acum mai fredonez melodia filmului... Dana Mladin şi Andrei Duban...

Pe ei îi ştim de la recitări şi, poate, din filme! După revoluţie au apărut alte emisiuni despre copii şi, evident, alte vedete. De pildă, Bubu! A urmat apoi generaţia nebună a fetelor de la Andre! şi toată moda aia, cu codiţe şi pantofii «bucuria piticului». Am rememorat cu ei copilăria lor şi a noastră. Le vedem poveştile de viaţă, în fiecare seară, la Observator 19!", a povestit Simona Gherghe. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media