x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veste proastă de la ministerul Educaţiei! Când vor recupera elevii zilele libere de 2 şi 3 mai

Veste proastă de la ministerul Educaţiei! Când vor recupera elevii zilele libere de 2 şi 3 mai

17 Apr 2013   •   10:58
Veste proastă de la ministerul Educaţiei! Când vor recupera elevii zilele libere de 2 şi 3 mai
Sursa foto: Intact Images

Ministerul Educaţiei a anunţat inspectoratele şcolare că orele de curs din 2 mai vor fi recuperate sâmbătă 20 aprilie, iar cele din 3 mai, în oricare din zilele de sâmbătă, începând din 27 aprilie, dar nu mai târziu de 25 mai.

"Orele de curs neefectuate în data de 3 mai vor fi recuperate în oricare din zilele de sâmbătă, începând cu data de 27 aprilie, dar nu mai târziu de 25 mai 2013. Decizia de stabilire a zilei de recuperare a orelor de curs din data de 3 mai 2013 revine consiliilor de administraţie ale inspectoratelor şcolare județene/al municipiului Bucureşti, decizie pe care o vor comunica, în timp util, tuturor unităţilor şcolare din subordine", a precizat Ministerul Educaţiei într-un comunicat.

În urmă cu o lună, Guvernul a decis ca zilele de 2 şi 3 mai 2013 să fie declarate drept zile libere pentru salariaţii din sectorul public, pentru ca ziua de 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte, din 5 mai.

×
Subiecte în articol: vacanta 1 mai elevi 1 mai vacanta pasti