x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vezi lecţia de conduită oferită de şoferul prefectului de Timiş. Depăşeşte pe linia dublă şi dă flash-uri celor de pe contrasens (VIDEO)

Vezi lecţia de conduită oferită de şoferul prefectului de Timiş. Depăşeşte pe linia dublă şi dă flash-uri celor de pe contrasens (VIDEO)

01 Apr 2012   •   10:12
Vezi lecţia de conduită oferită de şoferul prefectului de Timiş. Depăşeşte pe linia dublă şi dă flash-uri celor de pe contrasens (VIDEO)

Imaginile care surprind sirul de "nazbatii" facute pe drumurile publice de soferul masinii in care se afla prefectul de Timis, Mihai Bacala si nasul acestuia, deputatul PDL Alin Popoviciu, au fost facute publice. POtrivit Romania TV, masina a fost oprita de un echipaj al Politiei Rutiere, iar agentii au fost sfatuiti sa-si dea demisia, unul dintre ei fiind chiar mutat la un post de Politie Rurala.

A fost nevoie sa fie date publicitatii imaginile pentru a se demonstra ca masina prefectului de Timis Mircea Bacala a efectuat in trafic o depasire periculoasa, in timp ce din sens opus venea o masina. Pe imagini se poate vedea clar ca tot soferul care incalca grav legea da flashuri. Se poate vedea cum soferul prefectului a depasit pe linie dubla coloana de masini si nu o data, ci de doua ori.

In urma acestui eveniment, soferul a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor de circulatie, motiv pentru care a fost nevoie de o scurta urmarire. Atunci cand l-au legitimat pe soferul masinii, politistii au vazut ca in masina se afla Bacala si nasul sau, Alin Popoviciu.

Seful IPJ Timis le-a reprosat agentilor ca au fost lipsiti de orientare, iar unul dintre politisti a fost mutat la un post de Politie Rurala.

Din punct de vedere legal, soferul ar trebui sa mearga singur sa-si predea permisul la Politie.

Initial, prefectul a spus ca nu-si aminteste, ulterior a revenit si a spus ca se afla in coloana oficiala a ministrului Transporturilor si se grabea sa ajunga de la Faget la Timisoara.

×