x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vice-ambasadorul SUA în România s-a întâlnit cu studenţii la Iaşi

Vice-ambasadorul SUA în România s-a întâlnit cu studenţii la Iaşi

de Cristinel C. Popa    |    27 Iun 2013   •   19:23
Excelenţa sa le-a împărtăşit celor prezenţi din secretele studenţiei sale
Excelenţa Sa, Duane Butcher, Însărcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a Statelor Unite ale Americii în România şi Susan Garro, consilierul Economic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii, însoţiţi de Cristian Adomniţei, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, au avut în prima parte a acestei zile o întâlnire cu studenţii la sediul American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene “Gh. Asachi” din Iaşi.
“Am avut o întâlnire cu studenţii mai multor organizaţii studenţeşti care colaborează cu reprezentanţii American Corner în Iaşi în cadrul căreia am discutat despre oportunităţile tinerilor în SUA, despre stilul de viaţă american, despre cultura nord-americană, despre
cariere profesionale de succes…

Excelenţa Sa,viceambasadorului Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Duane C. Butcher, le-a povestit tinerilor traseul său profesional şi le-a împărtăşit celor prezenţi amintiri din studenţie. A fost o întâlnire destinsă....”,  a spus Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.
Deschis la 28 iunie 2005, American Corner, un parteneriat între bibliotecă şi Ambasada SUA la Bucureşti este în ultima fază a existenţei sale, reprezentanţa din România urmând să fie închisă în cel mult două luni.

×