x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ciutacu - Vă rog să mă scuzaţi că nu mai sunt naiv

Victor Ciutacu - Vă rog să mă scuzaţi că nu mai sunt naiv

02 Feb 2009   •   00:00

In timp ce o tara intreaga aplauda, la televizor, operativitatea unor autoritati care, dupa ce n-au avut nici un interes sa-l caute pe Gorbunov, l-au scos din palarie pe post de suspect al dublului atentat, mi-am permis, inca o data, sa ma pis impotriva vantului.



Si sa banuiesc, cu voce tare, sambata si duminica, la “Sinteza zilei”, ca portretul-robot a fost facut dupa poza unui infractor aflat deja la dispozitia politistilor.  Lucru care tinde sa devina realitate astazi, cand aflam ca Serghei Gorbunov nu este principalul suspect. Mi-ar placea sa aflam, cu aceeasi promptitudine, ce patesc militienii care l-au aburit pe Dragnea ca au rezolvat cazul cu operativitate si profesionalism. Plus medicii care au inaintat instantei justificarea urgentei operatiei de glaucom in afara sistemului penitenciar.


Pentru rigoare, va ofer si un scurt pasaj de aseara: “Dacă tot suntem la teoria conspiraţiei, hai să întreb şi eu un lucru: nu tocmai faptul că acesta era un tolomac căruia nu îi ieşea nimic îl face atât de uşor folosibil de profesioniştii din poliţie ca să îşi ascundă altceva? Ştiţi că aseară eu am avut neobrăzarea să îmi afirm o bănuială nedreaptă că portretul-robot ar fi făcut după poza clientului gata pregătit. Mie desfăşurarea zilei de astăzi şi alibiul pe care i-l oferă domnul Ninel Ianculescu mi se pare că îmi confirmă suficient de tare. Şi nu văd de ce domnul Ianculescu ar fi suficient de nebun, încât să îşi asume oferirea unui alibi care ar pica uşor la proba profesioniştilor unui individ care este duşmanul naţional, este omul de care vorbeşte toată ţara.”

articol preluat de pe blogul lui Victor Ciutacu - Vorbe grele


×
Subiecte în articol: observator