x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viorica Dăncilă promite sprijin victimelor din Colectiv: „Vor avea decontate îngrijirile atât timp cât este nevoie”

Viorica Dăncilă promite sprijin victimelor din Colectiv: „Vor avea decontate îngrijirile atât timp cât este nevoie”

04 Oct 2019   •   16:35
Viorica Dăncilă promite sprijin victimelor din Colectiv: „Vor avea decontate îngrijirile atât timp cât este nevoie”

Victimele incendiului din Colectiv au transmis o scrisoare tulburătoare adresată premierului Viorica Dăncilă și ministrului sănătății, Sorina Pintea, în care cer sprijin pentru continuarea tratamentelor medicale de care au mare nevoie.

Premierul Dăncilă a răspuns pe pagina sa de Facebook unde a precizat că va susține propunerea lor de modificare a legislației, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor medicale.

„Am primit scrisoarea victimelor tragediei de la Colectiv și am căutat în ultimele zile soluții pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie. “Așa cum boala noastră este pe toată viața, avem nevoie ca și tratamentul să fie la fel”, spuneau. Și aveau dreptate. Așa că voi susține propunerea lor de modificare a legislației, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor atât timp cât este nevoie. Este o datorie morală a noastră și o măsură justă de sprijin pentru acești tineri greu încercați și familiile lor, care au avut atât de mult de suferit”, a scris premierul pe Facebook.

www.antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila