x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Virgil Popescu, în Parlament: USR, vă acuz de subminarea sectorului energetic românesc

Virgil Popescu, în Parlament: USR, vă acuz de subminarea sectorului energetic românesc

06 Sep 2022   •   17:04
Virgil Popescu, în Parlament: USR, vă acuz de subminarea sectorului energetic românesc
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, face acuzații grave, marți, în Parlament, când se discută moțiunea simplă împotriva sa. El acuză USR de „subminarea sectorului românesc” și cere să fie luate măsuri împotriva europarlamentarilor Uniunii, care se opun energiei hidro în România.

Virgil Popescu spune că USR face „același joc pe care l-au făcut mereu”.

„Au sabotat investițiile Hidroelectrica pentru că Dacian Cioloș avea nevoie de multe zone protejate. Au sabotat cariera de la Roșia pentru că era campanie internă în USR, în plină criză energetică și acum sabotează România pentru că se ceartă Cioloș cu Drulă. Trebuie să fii inconștient să sabotezi producția de cărbune în această iarnă. Asta ați făcut, domnilor de la USR cu cariera de la Roșia. O vreți închisă cu tot dinadinsul. USR, vă acuz de subminarea sectorului energetic românesc și vă cer să luați măsuri împotriva lui Nicu Ștefănuță și a tuturor europarlamentarilor USR care se opun energiei hidro în România și Europa. Totul trebuie să aibă o limită”, spune ministrul Energiei.

Deputații dezbat, marți, moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, denumită „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu”. Votul va avea loc miercuri. Parlamentarii partidului „Forța Dreaptă” au anunțat că vor vota în favoare.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: virgil popescu