x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vlad Voiculescu: Nu există absolut nicio tensiune între mine, Cîțu și Gheorghiță, există discuții

Vlad Voiculescu: Nu există absolut nicio tensiune între mine, Cîțu și Gheorghiță, există discuții

20 Ian 2021   •   12:35
Vlad Voiculescu: Nu există absolut nicio tensiune între mine, Cîțu și Gheorghiță, există discuții
Sursa foto: gov.ro

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spune că nu există „absolut nicio tensiune” între el, premierul Florin Cîțu și medicul Valeriu Gheorghiță: „Există discuții și există un grup de oameni care au încredere unii în alții”.

Întrebat miercuri, după ce s-a vaccinat, dacă există tensiuni între el, premierul Florin Cîțu și medicul Valeriu Gheorghiță în ceea ce privește campania de vaccinare, Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a răspuns că „nu există absolut nicio tensiune, există discuții și există un grup de oameni care au încredere unii în alții și care discută cât se poate de deschis despre probleme și există probleme”.

Problemele sunt abordate, la fel ca într-o redacție, de o echipă de oameni care vor să ducă lucrurile mai departe și din ce în ce mai bine, a spus ministrul, scrie Mediafax

„Valeriu Gheorghiță este cel care a pus pe picioare această echipă”, a adăugat Voiculescu, adăugând că lucrurile nu funcționează perfect, dar în fiecare zi sunt îmbunătățiri.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar intenționa înlocuirea coordonatorului Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă.

Florin Cîțu spunea că ministrul Sănătății nu are nici o atribuție privind înlocuirea lui Valeriu Gheorghiță de la coordonarea CNCAV: „Eu nu am auzit de așa ceva și știți foarte bine că CNCAV este în subordinea premierului. La mine nu a ajuns așa ceva”, a spus la Europa FM premierul.

El a admis că au fost discuții: „Acum, dacă oamenii discută și au opinii diferite, până la urmă e normal să ai opinii diferite când vrei să faci un lucru bun. Dezbaterea este ceea ce am încurajat, dar nu are nicio atribuție dl. ministru dacă pleacă sau nu dl Gheorghiță”.

 

×