x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Vorbe grele" - Pantofii cei roşii a lui Mădălin (video)

"Vorbe grele" - Pantofii cei roşii a lui Mădălin (video)

02 Iul 2008   •   00:00

România neretuşată, cu Serghei şi Mădălin. Serghei Mizil şi Mădălin Voicu invitaţi de Victor Ciutacu la "Vorbe grele". Citînd din cea mai înaltă autoritate a statului, unul dintre ei face parte din rămăşiţele umane ale regimului comunist prezente în viaţa publică şi politică.



România neretuşată, cu Serghei şi Mădălin. Serghei Mizil şi Mădălin Voicu invitaţi de Victor Ciutacu la "Vorbe grele". Citînd din cea mai înaltă autoritate a statului, unul dintre ei face parte din rămăşiţele umane ale regimului comunist prezente în viaţa publică şi politică.

Victor Ciutacu: Traian Băsescu: „Mai avem pe băiatul lui Mizil, pe nepotul nu ştiu cui, pe finul nu ştiu cui, pe toate televiziunile. Marea lor problemă este că nu mai au un sistem cu instituţii care să îi susţină”. Au venit la mine şi fără instituţii, domnule preşedinte. Bine aţi revenit din nou domnilor şi mă bucur că mi-aţi făcut onoarea de a fi invitaţii mei din această seară. Domnule Serghei Mizil, vă trebuie un sistem să vă susţină, singur nu rezistaţi?

Serghei Mizil: Nu ştiu, eu am crezut că sunt într-o ţară liberă în care orice om poate să îşi exprime părerea. Nu trebuie neapărat să fii membrul unui partid sau într-un guvern ca să poţi să spui o opinie. Dar ei au rămas cu aceleaşi sechele comuniste pentru că sunt practic mai comunişti decât mine. El a fost membru de partid, toţi care scriu au fost membri de partid.... eu am fost membru de partid pe stradă. Deci n-am avut nici o stradă. Ei care au făcut, ei care au fost, ei ţipă cel mai tare.

Victor Ciutacu: Dar cu ce l-aţi deranjat pe preşedinte?

Serghei Mizil: Nu ştiu, că nici nu-l bag în seamă. Poate că e şi el la fel ca mine, suntem la fel de simpatici, nu putem să articulăm nimic în engleză, am băut şpriţuri la fel de elegante şi pe urmă am condus...

Victor Ciutacu: Şi ce vrei, să fie singur pe planeta Pământ?

Serghei Mizil: Nu ştiu, poate o fi citit ce am făcut eu şi a zis, uite a făcut unul înaintea mea. Şi eu am adormit la stop, adică nu ştiu... altceva n-am făcut.

Mădălin Voicu: Eu cred că ce spune Serghei Mizil e adevărat. Numai că eu analizând comportamentul domnului preşedinte Traian Băsescu....

Victor Ciutacu:
Ca de la deputat la preşedinte...

Serghei Mizil: Pe ăsta poate să îl ia, dar nu-l ia pe ăsta, mă ia pe mine, ăsta are imunitate.

Mădălin Voicu:
Ce se întâmplă, el simte că are un regres în ceea ce priveşte imaginea, şi comportamentul lui politic e din ce în ce mai labil, şi mai puţin consistent, şi atunci face din orice intervenţie a oricui, inclusiv a prietenului meu, Serghei Mizil, care e adevărat că nu e membru de partid, sau nu reprezintă un curent politic, face un caz. Cum îşi permite Serghei Mizil? Dar cum să nu-şi permită? Păi Serghei e mai cunoscut, mai iubit şi mai acceptat şi mai agreat şi mai cum vrei să spui, mai prieten cu oamenii decât e el. El a fost doar un tip care a păcălit oamenii. Pentru că dacă e să iau promisiunile pe care le-a făcut el în 2004 nu s-a ţinut de nimic.

Victor Ciutacu: Cum, nu trăiţi bine?

Serghei Mizil:
Eu trăiesc bine. Dar nu asta e problema, poţi să fii şi antipatic, nu ai voie să-ţi spui punctul de vedere dacă eşti antipatic sau eşti simpatic?

Mădălin Voicu: Şi atunci sigur el începând să scadă în sondaje... el ajunge la un moment dat să se lege de orice chestiune care îl deranjează.

Victor Ciutacu: Oameni buni, domnul Traian Băsescu o tot dă, mă rog, cei care îl simpatizează şi e dreptul lor să o facă, cu faptul că zona asta care scapă domniei sale, şi practic acuzaţiile care vi se aduc dumneavoastră este că sunteţi nişte beizadele. În esenţă, cam la asta se reduce, şi că uite cum ies fiii foştilor comunişti, gaşca din Primăverii şi aşa mai departe. Şi vreau să vă întreb, domne, am citit şi eu o ştire pe care n-a dezminţit-o nimeni până în clipa în care am intrat noi în emisie. Ziarul „Cancan” anunţă că fata domnului preşedinte şi cu prietenul ei, să fie iubiţi, am înţeles că le merge bine împreună, domnul Hrebenciuc Junior, a prăduit într-o seară 150 de milioane de lei vechi la o masă.

Mădălin Voicu: Adică au ciordit sau cum?

Serghei Mizil: Domne, nu i-au ciordit.

Mădălin Voicu: Au cheltuit vrei să spui, au consumat.

Victor Ciutacu: Era ziua lui. Bine, au consumat.

Mădălin Voicu: Să ştii că Andrei Hrebenciuc cu 150 de milioane nu e foarte emoţionat...

Serghei Mizil:
Lei vechi mă.

Victor Ciutacu:
Adică undeva la 4000 şi ceva de euro.

Mădălin Voicu: Dar domnul Poponeţ sau cum îl cheamă...

Victor Ciutacu: Staţi domne că vorbeam de beizadele.

Mădălin Voicu: Eu vorbesc despre oameni...

Victor Ciutacu:
Dar domnul şef al statului nu o întreabă pe fata domniei sale de unde e mormanul ăla de bani?

Mădălin Voicu:
Probabil că generaţia asta....

Victor Ciutacu:
Dacă mergem cu acelaşi cântar. Că voi când eraţi gaşca din Primăverii, se spunea că tocaţi sume uluitoare de bani la vremea respectivă.

Mădălin Voicu: Nici vorbă. Dar nici nu se punea problema de a toca bani pentru că în general unde mergeam noi... paranteză, noi nu stăteam în Primăverii, el stătea pe Londra şi eu stăteam în Grădina Ioanid. Deci gaşca era aşa ca... (...)

Monitoring Media - www.monitoring.ro

×