x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrancea: O ambulanţă venită să preia o femeie care a încercat să se sinucidă a rămas împotmolită în râu, la Jitia

Vrancea: O ambulanţă venită să preia o femeie care a încercat să se sinucidă a rămas împotmolită în râu, la Jitia

06 Iun 2019   •   20:00
Vrancea: O ambulanţă venită să preia o femeie care a încercat să se sinucidă a rămas împotmolită în râu, la Jitia

O ambulanţă care venise să acorde primul ajutor unei femei care a încercat să se sinucidă a rămas împotmolită într-un râu, la Jitia, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

"O ambulanţă a SAJ Vrancea, care venea de la Bucureşti spre Focşani, a fost redirecţionată la Jitia, la o femeie care a luat pastile în scop suicidar. A trecut peste un râu, pe un pod improvizat din tuburi şi a rămas împotmolită în apa amestecată cu pietriş şi noroi. Personalul de pe ambulanţă a ajuns la caz pe jos. Femeii i-a fost acordat primul ajutor şi este în afara oricărui pericol", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, care, împreună cu localnicii, au ajutat la scoaterea ambulanţei din râu.

AGERPRES

×