x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua porților deschise la Camera Deputaților de 1 Decembrie

Ziua porților deschise la Camera Deputaților de 1 Decembrie

28 Noi 2013   •   18:12
Ziua porților deschise la Camera Deputaților de 1 Decembrie
Sursa foto: arhivafoto.ro

Camera Deputaților va organiza duminică "Ziua porților deschise", cu ocazia Zilei Naționale a României, informează agerpres.ro.

Duminică, între orele 10:00 — 15:00, accesul vizitatorilor va fi liber și se va face prin intrarea C1 (dinspre Piața Constituției), iar pentru fiecare obiectiv aflat pe traseul de vizitare vor fi oferite informații și detalii celor interesați.

Vor putea fi vizitate sălile I.C.Brătianu, Tache Ionescu, Unirii, Al.I. Cuza, Nicolae Iorga, Nicolae Bălcescu, Galeria de onoare, sala de plen a Camerei Deputaților și expoziția feroviară și de echipamente de profil, care a fost organizată cu ocazia Forumului Economic și Comercial China — Europa Centrală și de Est.

Amplasată în sala I.C. Brătianu, expoziția respectivă detaliază sistemele și avantajele tehnologice, precum și efectele industriei feroviare din China asupra dezvoltării economice și sociale naționale, toate acestea fiind ilustrate inclusiv printr-un film de promovare, fotografii și machete de trenuri.

Cu ocazia Zilei porților deschise vor fi împodobiți brazi de Crăciun, atât la intrarea principală, cât și în interior, în fața sălii de plen.

×