x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică „Nu-mi plac lucrurile cusute cu ata alba"

„Nu-mi plac lucrurile cusute cu ata alba"

24 Apr 2004   •   00:00
„Nu-mi plac lucrurile cusute cu ata alba"

Tatiana Croitoru candideaza din partea PUR pentru Primaria Sectorului 5 a Capitalei din postura managerului a patru societati comerciale.

  • Jurnalul National: Doamna Tatiana Croitoru, de ce lasa un manager patru afaceri pentru a candida la primarie?

    Tatiana Croitoru: Va spun de ce. Pentru ca am vrut sa fac ceva pentru acesti oameni. Merita mult mai mult. Vreau sa candidez pentru ca vreau ca in acest sector sa se traiasca civilizat. Discrepanta e foarte mare intre Cotroceni si doi kilometri mai incolo, unde oamenii nu au canalizare, apa potabila, mijloace de transport, scolile sunt departe de cartier, sunt mormane de gunoaie...

  • Ce-i reprosati actualului primar?

    Saracia, gunoaiele, strazile desfundate. Sunt lucruri inacceptabile, care nu au fost rezolvate nici de Vanghelie, dar nici de dnul Chirita si altii care s-au mai perindat la sectorul asta.

  • Sunteti pregatita pentru infruntarea cu Vanghelie si Chirita?

    Daca nivelul PSD este de a pune candidat persoane care au doar sapte clase, dar care stiu sa numere din unu in unu, milioanele bineinteles, sigur... e la latitudinea dansilor. In ceea ce-l priveste pe domnul Chirita, am toata stima fata de dansul, dar a mai condus primaria, a avut destul timp sa demonstreze ca poate sa faca ceva pentru acesti oameni si nu cred ca a dovedit. Eu nu sunt politician de meserie, eu sunt gospodar de meserie. Sunt un om al faptelor. Nu-mi plac lucrurile cusute cu ata alba. Masor de doua ori si tai o data.

  • Credeti ca sunteti calificata pentru jobul de primar?

    Eu nu sunt politician. Eu sunt un cetatean al sectorului care a demonstrat ca poate sa faca multe. Ca poate sa conduca si colective de oameni, ca poate sa contribuie si la dezvoltarea societatii oferind locuri de munca... Apoi sa mai stiti ceva: eu sunt o femeie realizata, nu am nevoie de nimic. Baiatul meu e realizat. Fata mea e functionar international la FMI, in Washington. Interesul meu va fi unul singur - al cetateanului.

  • Care vor fi prioritatile dvs. in cazul in care veti castiga?

    Mai intai, revizuirea intregului aparat administrativ si un control la sange in legatura cu toate societatile cu care lucreaza primaria si stabilirea unor contracte ferme cu aceste firme. Va trebui sa eliminam apoi relatiile de cumetrenie, rudenie, relatiile de gasca din primarie. Voi lucra la o legatura cat mai stransa cu cetatenii. Va exista cate un oficiu de relatii cu publicul in fiecare cartier, iar scrisorile le voi rezolva personal. Gunoaiele, canalizarea, apa potabila vor fi principalele directii de lucru.

    Oana Stancu
  • ×
    Subiecte în articol: politic