x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Acuzații grele: Iohannis și Orban instigă la dezordine constituțională!

Acuzații grele: Iohannis și Orban instigă la dezordine constituțională!

25 Noi 2020   •   22:32
Acuzații grele: Iohannis și Orban instigă la dezordine constituțională!
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban instigă la dezordine constituțională, afirmă prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea. Ea spune că șeful statului și premierul „încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave”.

„Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave cu care se confruntă cetățenii, din cauza incompetenței guvernului PNL. Eșec total în gestionarea pandemiei! Spitalele sunt sufocate, anul școlar e compromis, salariații riscă să-și piardă locurile de muncă, inflația crește, iar economia se prăbușește. Acestea sunt lucrurile grave de la care încearcă ei să abată atenția, pentru că ei sunt vinovați”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea îi acuză pe Iohannis și Orban că „instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii, spunând că nu vor respecta decizia CCR dacă va aproba a doua oară majorarea pensiilor cu 40%”.

„Este practic un îndemn intolerabil de la cel mai înalt nivel pentru nerespectarea legilor statului și a regulilor democratice. Argumentul că nu sunt bani este argumentul prostului care nu știe să guverneze. Rolul unui Guvern e să stimuleze economia pentru a produce prosperitate cetățenilor”, conchide liderul social-democrat.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea