x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Acuzatorii Gvernului - „impertinenti"

Acuzatorii Gvernului - „impertinenti"

19 Apr 2004   •   00:00

Presedintele PSD, Adrian Nastase, a reluat sambata, in cadrul Consiliului National al TSD, tema fraudarii alegerilor, apreciind ca cei care aduc astfel de acuze Guvernului dau dovada de „impertinenta".

„Acum vin tot felul de indivizi, politicieni, care explica cum vor fi fraudate alegerile. Este o impertinenta. Chiar trebuie sa stam tot timpul sa luam pumni in cap?", a spus Nastase, subliniind ca acuzele privind fraudarea alegerilor afecteaza credibilitatea externa a Guvernului si a tarii.

Liderul PSD a spus ca toti cei care isi permit sa lanseze astfel de acuzatii vor fi dati in judecata „la nivelul partidului sau Guvernului". El a refuzat insa sa precizeze numele firmei de avocatura angajata sa-i dea in judecata pe eventualii calomniatori sau daca ea va fi sau nu platita din bani publici. In acest context, secretarul general al Guvernului, Eugen Bejinariu, a afirmat ca firma de avocatura va fi cunoscuta la primul proces care va avea loc. „Pana atunci aceasta chestiune este confidentiala. Tot atunci va fi comunicat si din ce bani va fi platita aceasta firma", a spus Bejinariu.

Silviu Sergiu


C.V. Tudor, un „impostor politic"

Vorbind despre calomnierea Guvernului si a PSD, Nastase l-a dat drept exemplu pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. „Acesta spune ca PSD nu stie decat sa fure. De ce sa permitem acestui impostor politic sa faca acest gen de afirmatii?", a spus Nastase. Liderul PSD a sugerat sa i se aduca lui C.V. Tudor si un consilier din Ungaria, aratand ca poate in acest fel va incepe sa-i iubeasca si pe unguri, aluzie la filosemitismul afisat de liderului PRM dupa angajarea strategului israelian Eyal Arad.

×
Subiecte în articol: politic