x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase: Nimeni nu trebuie să îşi facă iluzia că Traian Băsescu nu e interesat de deznodământul Congresului nostru

Adrian Năstase: Nimeni nu trebuie să îşi facă iluzia că Traian Băsescu nu e interesat de deznodământul Congresului nostru

19 Feb 2010   •   00:00

Nimeni nu trebuie sa isi faca iluzia ca Traian Basescu nu e interesat de deznodamantul Congresului nostru. Iar celor care inca aveau dubii, le dau o informatie: din tara, ma suna tot mai multi colegi care imi spun cat de mare este agitatia la organizatiile vecine, ale PDL.
De exemplu, in Dambovita (Florin Popescu), in Prahova (Roberta Anastase) si in Buzau (Cezar Preda), se fac sedinte in care li se transmite activistilor PDL ca trebuie sa contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana. Inclusiv prin presiuni si promisiuni de orice fel catre activul PSD, catre alesii nostri locali si catre parlamentari. Orice pentru front, orice pentru victorie. Pentru adversarii nostri, orice alta varianta decat Mircea Geoana ar fi un semn ca PSD s-a schimbat, ca a inteles ca trebuie sa se intareasca.
Nu e primul semnal care imi arata ca alesii nostri locali sunt presati de puterea portocalie. Dupa ce li s-au taiat bugetele, dupa ce au inceput hartuieli si controale absurde, acum incepe si implicarea in activitatea interna de partid. Poate si aceste lucruri sunt avertismente care ne arata ca nu este in regula sa continuam asa." Coada" lui Basescu nu mai trebuie sa fie lasata in partid, fiindca ne transforma, treptat, dintr-un partid adevarat intr-o anexa, mai colorata si mai agitata, a PDL.
articol preluat de pe blogul lui Adrian Năstase - nastase.wordpress.com/

×
Subiecte în articol: politic