x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALDE: Începutul anului școlar, un talmeș – balmeș sub coordonarea locatarului de la Cotroceni!

ALDE: Începutul anului școlar, un talmeș – balmeș sub coordonarea locatarului de la Cotroceni!

07 Aug 2020   •   14:16
ALDE: Începutul anului școlar, un talmeș – balmeș sub coordonarea locatarului de la Cotroceni!

ALDE atrage atenția asupra gafelor președintelui Iohannis legate de începerea noului an școlar. Vinovați pentru aceste greșeli sunt cei de la Ministerul Sănătății și „ministrul LUI, din GUVERNUL LUI!”

 

„Începutul anului școlar, un talmeș – balmeș sub coordonarea locatarului de la Cotroceni!

Ieșit zilele trecute pe post de salvator al începutului de an școlar, dl Iohannis s-a dovedit a fi în realitate doar un gafeur, un președinte pe post de clovn, și asta datorită Guvernului Lui!

Cu aroganța specifică, singurul scop al dlui Iohannis a fost cel de a puncta la capitolul imagine, să se împăuneze el cu anunțul redeschiderii școlilor ! Aroganța, însă, în lipsa logicii, i-a jucat feste grav și l-a pus într-o situație ridicolă: a anunțat greșit formula de calcul al numărului de îmbolnăviri în funcție de care se stabilea reluarea cursurilor! O gafă impardonabilă, o gafă care arată că dl Iohannis n-a înțeles absolut nimic din întâlnirea de miercuri de la Cotroceni care viza soarta a milioane de elevi, părinți și profesori! Dacă ar fi înțeles și dacă ar fi avut specialiști la această întâlnire, poate că nu s-ar fi făcut de râs în fața întregii țări. Dar ce să îi cerem lui Iohannis dacă se consulta pe începerea școlilor cu dna Turcan, care se dă mare expertă pe zona de învățământ, și cu dl Orban, a cărui singură legătură cu școala e că trece prin fața ei și își face poze cu clădirile!?

Ce e și mai ridicol e că președintele acuză că a gafat pentru că a fost indus în eroare de Ministerul Sănătății, de ministrul LUI, din GUVERNUL LUI!

Ce încredere mai pot avea românii la ora actuală în Ministerul Sănătății, în Guvern și în Președinte, atâta vreme cât ei dezinformează? Pentru că asta e concluzia: președintele spune că ministrul a dezinformat, iar el, care nu consultă și specialiștii, a dezinformat la rândul său.

În aceste condiții, în care PREȘEDINTELE spune că a fost mințit de MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, este culmea iresponsabilității politice ca acest ministru să fie păstrat încă în funcție! În România condusă de PNL, Iohannis și Guvernul Lui au mințit o națiune întreagă, i-au mințit pe profesori, pe elevi și pe părinți, și nimeni nu răspunde pentru această situație!” este scris într-o postare a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților.

 

×