x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALDE: „Ministrul Muncii Violeta Alexandru este dovada vie a incompetenței actualului Guvern! Nu știe nimic, nu face nimic!”

ALDE: „Ministrul Muncii Violeta Alexandru este dovada vie a incompetenței actualului Guvern! Nu știe nimic, nu face nimic!”

05 Aug 2020   •   18:31
ALDE: „Ministrul Muncii Violeta Alexandru este dovada vie a incompetenței actualului Guvern! Nu știe nimic, nu face nimic!”
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

ALDE atrage atenția asupra incompetenței actualului Ministru al Muncii care habar nu are câți șomeri sunt în România.

 

„Ministrul Muncii Violeta Alexandru este dovada vie a incompetenței actualului Guvern! Nu știe nimic, nu face nimic! În schimb, la propagandă e numărul 1!

Aprilie 2020: „Violeta Alexandru: Nu am știut niciodată câți angajați sunt în sectorul public” 

August 2020: Întrebată dacă statul știe câți șomeri are, Violeta Alexandru a răspuns : „Păi, nu știe” 

Cu toate acestea, dna Alexandru nu ezită să ne prostească în față și să ne spună că sunt doar cu 640 de salariați activi mai puțin decât în ianuarie. De unde atâta siguranță pe dna Alexandru dacă tot ea ne spune că habar nu are câți șomeri sunt?

Dna ministru Alexandru ar trebui, totuși, să se puncteze cu cei de la Inspecția Muncii, o instituție aflată chiar în subordinea ministerului pe care îl conduce dna Alexandru, care o contrazic cu cifre. Mai exact, într-un răspuns pentru Ziarul Financiar, Inspecția Muncii a spus că 875.000 de oameni au rămas fără loc de muncă.

Concluzia e simplă: dna Alexandru habar nu are cu ce se ocupă ministerul pe care, cel puțin pe hârtie, îl conduce!”

 

 

 

×