x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri parlamentare - Interdictie pentru alesii PNL

Alegeri parlamentare - Interdictie pentru alesii PNL

de Carmen Vintila    |    Aniela Nine    |    30 Iul 2008   •   00:00

Primarii si presedintii de consilii judetene ai PNL nu se vor putea inscrie in cursa pentru alegerile parlamentare, dupa cum a decis aseara Delegatia Permanenta a partidului. Anuntul a fost facut de secretarul general al partidului, Dan Motreanu.



Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene ai PNL nu se vor putea înscrie în cursa pentru alegerile parlamentare, după cum a decis aseară Delegaţia Permanentă a partidului. Anunţul a fost făcut de secretarul general al partidului, Dan Motreanu.

Totodată, conducerea PNL a validat aseară 75% dintre candidaţii partidului pentru alegerile parlamentare. "Este vorba despre trei sferturi din colegiile de la Camera Deputaţilor şi Senat. Mai sînt cîteva colegii disponibile în fiecare dintre judeţe şi cîteva judeţe la care decizia se va lua în cursul săptămînii viitoare, pentru că dorim să-i trimitem pe colegii noştri să se confrunte cu cei care-i vor alege la toamnă în Parlament", a declarat coordonatorul politic al campaniei, Bogdan Olteanu. Prin urmare, conducerea liberalilor le-a dat verde candidaţilor desemnaţi să înceapă precampania pentru a-şi creşte notorietatea şi credibilitatea în comunităţile pe care vor să le reprezinte. "Ei vor fi monitorizaţi de organizaţiile judeţene, la sfîrşitul lunii septembrie vor fi evaluaţi, iar cei care nu-şi vor face treaba şi nu vor atinge performanţele pe care ni le dorim, nu vor fi validaţi pentru a reprezenta în campanie PNL", a spus Motreanu.

El a mai arătat că PNL va avea echipe de consultanţi din SUA şi Marea Britanie. Cît priveşte candidaţii pentru colegiile din judeţele Hunedoara şi Prahova, respectiv Sectoarele 2 şi 3 din Capitală, Delegaţia Permanentă a mandatat Biroul Politic să-i valideze candidaţii.

×
Subiecte în articol: politic