x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri prezidențiale 2019. Gabriela Firea: Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi

Alegeri prezidențiale 2019. Gabriela Firea: Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi

24 Noi 2019   •   07:50
Alegeri prezidențiale 2019. Gabriela Firea: Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică dimineaţa, după ce a ieşit de la vot, că a votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii "să fie respectaţi", indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin, pentru "respectul faţă de valorile câştigate după Revoluţie".

"Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin, pentru un dialog mai direct cu toţi cetăţenii din România, mai apropiat, mai cald pentru înţelegerea nevoilor tuturor, pentru respectul faţă de valorile câştigate după Revoluţie - mă refer în primul rând la libertatea presei, la diversitatea opiniilor care vin din partea mass-media. De asemenea, pentru pluripartidism, cred că au trecut acele epoci în care exista un singur partid - partidul unic", a spus Firea.

Potrivit acesteia, democraţia înseamnă "diversitate de opinii, multe partide, multe publicaţii şi multe televiziuni".

"Democraţia înseamnă diversitate de opinii, multe partide, multe publicaţii, multe televiziuni şi este normal să fie aşa şi este păcat să regresăm în loc să facem paşi înainte pentru democratizarea ţării noastre. De asemenea, pentru mine ca edil este foarte important să votăm împotriva intenţiilor de austeritate, cred că am depăşit anii în care erau impuse curbe de sacrificiu, părinţii noştri au trecut prin aceste moment, ştim cât de greu a fost, economia este la un stadiu bun, la nivel european, trebuie menţinute aceste realizări. Bineînţeles întotdeauna este loc de mai bine, întotdeauna se poate mai bine şi ne dorim cu toţii să fie din ce în ce mai bine dar cu oameni care gândesc la binele românilor, cetăţenilor români indiferent de etnie şi acţionează în acest sens", a susţinut edilul.

Gabriela Firea a afirmat că şi-ar dori "mai multă înţelegere, mai multă armonie", "mai puţină vrajbă, mai puţine tensiuni, un dialog civilizat şi mai deschis".

"Mi-aş dori şi nu cred că doar pentru că sunt femeie mai multă înţelegere, mai multă armonie, mai multă iubire între noi, mai puţină vrajbă, mai puţine tensiuni, un dialog civilizat şi mai deschis", a mai spus Firea.

Primarul general al Capitalei a votat duminică la Colegiul Tehnic Mecanic "Griviţa". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea