x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alexandru Pânișoară atacă fotoliul de primar al lui Clotilde Armand. Primul candidat anunțat pentru Sectorul 1

Alexandru Pânișoară atacă fotoliul de primar al lui Clotilde Armand. Primul candidat anunțat pentru Sectorul 1

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2023   •   15:15
Alexandru Pânișoară atacă fotoliul de primar al lui Clotilde Armand. Primul candidat anunțat pentru Sectorul 1

Alexandru Pânișoară, un nume cunoscut în zona civică, și-a anunțat candidatura pentru Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Umanist Social Liberal.

Urbanist cu o largă implicare în zona dezvoltării urbane, Alexandru Pânișoară a înființat Asociația pentru Dreptul Urbanismului, prin intermediul căreia a contribuit la îmbunătățirea calității serviciilor publice în domeniul dezvoltării urbane.

„Decizia înscrierii mele în PUSL a fost una la fel de firească precum cea de a candida, pentru că doar cu viziune, competențe, cunoaștere, pricepere, determinare, onestitate și o echipă puternică pot atinge obiectivele asumate. Echipa PUSL întâlnită la Sectorul 1, formată din oameni tineri și entuziaști ca mine, a făcut ca această decizie să fie una foarte ușoară”, a declarat Alexandru Pânișoară.

Hotărârea de a candida a venit, spune Alexandru Pânișoară, după ce s-a izbit nu doar de lentoarea administrației din Sectorul 1, ci și de o atitudine disprețuitoare față de contribuabili. În plus, schimbarea din zona civică este un proces de lungă durată, „cu rezultate timide care apar destul de târziu”.

PUSL a mai anunțat și alte trei candidaturi, Picu Apostol Roman, pentru municipiul Galați, Victor Torcea, pentru orașul Anina, județul Caraș-Severin, respectiv Valentin Ungureanu, pentru cea mai mare comună din județul Timiș, Dumbrăvița.

×
Subiecte în articol: Alexandru Pânișoară candidat