x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu, despre cabinetul de miniştri pe care îl pregăteşte PNL: "Nici eu, nici Vasile Blaga nu vom face parte din el!"

Alina Gorghiu, despre cabinetul de miniştri pe care îl pregăteşte PNL: "Nici eu, nici Vasile Blaga nu vom face parte din el!"

26 Sep 2015   •   20:06
 Alina Gorghiu, despre cabinetul de miniştri pe care îl pregăteşte PNL:  "Nici eu, nici Vasile Blaga nu vom face parte din el!"

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost invitatul special al Cristinei Ţopescu, sâmbătă seară, în emisiunea "Dincolo de ştiri" la Antena 3.

Întrebată care este, de fapt, guvernul din umbră al PNL şi cine ar putea prelua portofoliile, în cazul căderii Guvernului, Gorghiu a explicat că există mai multe nume, dar pe care le va anunţa la începutul lunii octombrie.

În schimb, Alina Gorghiu a declarat că nici ea şi nici Vasile Blaga nu vor prelua funcţii în cabinet.

"Nici eu, nici Vasile Blaga nu vom face parte din cabinet. Sunt foarte multe nume pe care le analizăm. Vom ieşi la începutul lunii octombrie cu câte două, trei, patru nume pentru fiecare portofoliu. Este o promisiune", a declarat Gorghiu.

×